fixa&dona | Formexrapport: Happy Home
1825
single,single-post,postid-1825,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Formexrapport: Happy Home


På entrétorget på mässan visades en utställning sammanställd av Jan Rundgren som speglade Formex trendtema: Happy. Ett riktigt lyckopiller i färg- och mönsterform! Här fanns produkter som formgivits med glimten i ögat, härliga färgkombinationer och mycket mönster. Det var en riktig njutning att gå runt i utställningen och hitta den ena roliga detaljen efter den andra och inspireras av färg- och mönstermixar. Sånt där som jag bara tokälskar och som gör mig alldeles knäsvag!!!

Framöver kommer våra hem att ha en mer avslappnad attityd. Det viktigaste är det personliga mötet. Att vi gör saker tillsammans. Till och med den enklaste och mest trista vardagssyssla blir betydligt roligare om man gör det tillsammans med någon. Inred ditt hem efter din egen smak, strunta i vad andra tycker. Satsa på det DU gillar och skapa en härligt personlig och ibland kanske lite smått galen mix. En blandning av färger, mönster och material där gammalt möter nytt. Omge dig med saker som du tycker om och vill leva med länge. Tänk vad härligt! Det finns inga rätt, det finns inga fel så länge du har skapat ett hem där ni trivs! Happy!H som Happy. H som Hildur.

Foto: Hildur Blad
Och där jag själv figurerar på bild så är det LittleMissFixIt som står bakom kameran.

6 Kommentarer
 • Johanna
  Posted at 16:35h, 15 augusti Svara

  Vilka underbara bilder och vilekn grym inredning. Jag ÄLSKAR färg.

  kram Johanna

 • Lena
  Posted at 18:40h, 15 augusti Svara

  Fantastiska bilder. Man blir alldeles lycklig!
  Måste fråga, på den andra bilden står en pall med ett äpple på i förgrunden. Vet du var man kan få tag på den?

 • Hildur Blad
  Posted at 18:50h, 15 augusti Svara

  Johanna: Ja visst blir man glad av färg!
  Lena: Vad roligt att du gillar bilderna! Pallen kommer från Koloni Stockholm. http://www.kolonistockholm.com
  På deras hemsida finner du återförsäljarna av deras produkter.

 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 23:37h, 15 augusti Svara

  Ja det var verkligen en underbar färg- och mönsterexplosion!

 • Linas
  Posted at 10:26h, 16 augusti Svara

  Åh, så härligt och glatt! Verkligen happy!

 • designhappens
  Posted at 21:11h, 17 augusti Svara

  Tanken är god, att man ska inreda efter egen smak men jag blev inte så imponerad av mässan. Inget direkt nytt. Färglatt och galet har funnits en tid och börjar vi inte trötta på svartvitt och shabby chic? Men smaken är som..

  Hildur svarar: Jag håller med dig! Intet nytt under solen! Det är ju sådär jag personligen inrett i mååånga år. ;-) Och nu har jag faktiskt tröttnat lite grann, vill se nåt helt nytt. Så även om det var en mässa med mycket färg och mönster och som gjorde mig alldeles lycklig så kändes det som “gammal skåpmat”. Och inreda personligt det är väl egentligen alltid det man strävar mot när man är intresserad av inredning? För hur kul är det egentligen att inreda sitt hem för att det ska falla andra i smaken?! Något som tyvärr alltför många gör, vilket jag också märkt i mitt arbete. Det är många som inte vågar stå upp för vad de tycker om.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin