fixa&dona | Livet Hemma – ny sajt hos IKEA
1882
single,single-post,postid-1882,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Livet Hemma – ny sajt hos IKEA


Imorse lanserade IKEA sin nya sajt “Livet Hemma”. Tanken är att skapa en samlingsplats för alla som gillar inredning, design och hemmaliv. Här finner du tips och inredning från IKEA, men även från svenska folket. Både i text, bild och rörligt format.
Idag var det även pressvisning för den nya IKEA katalogen 2011 som har fått temat: Det är insidan som räknas. (Se Charlotte´s rapportering från morgonens pressvisning i Kungens Kurva.) Det är 60:e året i ordningen som IKEA-katalogen ges ut och i år trycks den i 198 miljoner exemplar, i 56 upplagor och på 28 språk. Helt otroliga siffror! Mellan den 23-27 augusti delas IKEA katalogen ut till de flesta postnummerområdena i Sverige. Skulle du inte få ett eget exemplar av årets katalog finns de att hämta på IKEA-varuhusen från och med den 28 augusti eller alternativt att beställa på hemsidan från och med måndag den 30 augusti. Men kan du inte hålla dig tills dess kan du redan nu läsa den i digital form.


Skärmdumpar IKEA.se

1Kommentar
  • House of Jammi - blogg och webshop
    Posted at 22:52h, 19 augusti Svara

    Man kan inte annat än att vara imponerad av den upplagan. Jag har hört att den trycks i fler exemplar per år än både Bibeln och Koranen tillsammans. De är duktiga på IKEA.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin