fixa&dona | View – med struktur och känsla
2080
single,single-post,postid-2080,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

View – med struktur och känsla


När jag stod där bland tapetkartorna i lördags och pratade tapeter och inredning insåg jag hur mycket jag faktiskt saknar att jobba med tapeter dagligen. Jag håller fast vid att tapeter är det bästa och roligaste jag vet! Beroende på valet av tapet kan man göra stor skillnad för upplevelsen av ett rum. Dessutom är det nog faktiskt ett av det billigaste sätten att åstadkomma största möjliga förändring.
Nu på hösten lanseras otroligt många nya tapetkollektioner. View är ytterligare en ny kollektion från Boråstapeter som finns ute i butikerna sedan några dagar tillbaka. Nu gör struktur på tapeten comeback. Tro det eller ej. Med diskreta färgtoner mixat med moderna mönster är detta en kollektion för dig som vill skapa ett hem som känns personligt och smakfullt. View är en blandning mellan klassiskt och modernt med ett sobert intryck. Mjuka pasteller, sirliga växtmönster men även guldtryck, skimmer och en strukturtapet med en känsla av “sjögräs”.
På många av inspirationsbilderna från de nya tapetkollektionerna ser man mönstrade tapeter pryda alla väggar. Vågar du tapetsera stormönstrat i hela rummet? Eller dröjer det ytterligare ett tag innan du vant dig vid avsaknaden av fondväggar och plötsligt istället kan tänka dig en mönstrad tapet på flera väggar?


Pressbilder: Boråstapeter

1Kommentar
  • saravillfara
    Posted at 23:49h, 05 oktober Svara

    Suveränt bra tänkt av mig att titta in här ikväll!
    Jag som inte ens visste att jag ville tapetsera om, är nu övertygad. Varför är inga tapetaffärer öppna på natten, så att jag kan åka dit och bläddra i tapetkatalogen direkt?
    Tipstack till dig!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin