fixa&dona | Färgkombo: inredning och hår
2160
single,single-post,postid-2160,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Färgkombo: inredning och hår


Åh vilka underbara färgkombinationer! Gröna och blåa toner mixat med gult. Jag föll pladask omedelbart när jag såg denna bild. Tror bestämt jag ska försöka “sälja in” dessa färger hos äldsta sonen. ;-) Han behöver några färgklickar till allt det svartvita som huserar i hans rum idag. Sen hittade jag en annan inspirationsbild jag sparat ner sedan tidigare. Samma färgskala – men den här gången på hår. Galet snyggt!

Foto: Living Etc (frisyr-bilden kommer jag tyvärr inte ihåg källan till)

2 Kommentarer
 • Karina
  Posted at 19:17h, 27 oktober Svara

  Håller med… gillar verkligen den här färgkombinationen!
  Lite på “fågelsfärger”!!!

 • Emelie
  Posted at 22:07h, 27 oktober Svara

  Kuddarna från Oddbirds på Hemtex skulle passa perfekt i det färgtemat :) Om han köper idén ;) kram Emelie

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin