fixa&dona | Projekt sovrum: Sängram
2183
single,single-post,postid-2183,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Projekt sovrum: Sängram


Sovrummet är färdigtapetserat! De nya tapetrullarna jag hämtade i färgaffären minuterna innan de stängde i fredags kväll visade sig vara fria från tryckfel. Puh! Eftersom de bara hade ett tryck i lager på fabriken så var det en liten chansning. Vanligtvis brukar man försöka undvika att beställa hem samma tryck men i det här fallet fanns inte mycket att välja på. Men jag fick två rullar utan minsta lilla tryckfel. Skönt! Hade inte varit särskilt roligt att plocka fram tapetverktygen ännu en gång.
Men nu är jag som sagt färdig med tapetserandet och jag känner mig galet nöjd! Ska försöka få till nån bild i veckan på hur det ser ut just nu. Nästa steg är att maken ska snickra ihop en sängram liknande den på bilden. Förutom att det är snyggt så slipper jag jaga dammtussar under sängen. Snyggt och praktiskt… precis som det ska va´!
Nä, nu tror jag bestämt jag ska krypa ner i sängen och njuta av det nytapetserade sovrummet. Skönt trött efter helgens fixande&donande och kvällen pass på hästryggen.
Trevlig vecka till er alla!

Taggar:
,
2 Kommentarer
 • fiazoo
  Posted at 22:59h, 31 oktober Svara

  Spänningen är olidlig, hur blev resultatet nu när tapeten sitter uppe? Hoppas på att det finns några bilder nästa gång jag kikar in :)

 • Lilla jag
  Posted at 02:07h, 01 november Svara

  Väldigt inspirerande bild!
  Ska bli kul att se vad du hittat på denna gång :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin