fixa&dona | Sovrumsinspiration från Eco-Boråstapeter
2163
single,single-post,postid-2163,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sovrumsinspiration från Eco-Boråstapeter

Ikväll plockade jag fram tapetverktygen för att köra igång med tapetseringen av sovrummet. Ja, tro det eller ej… Jag har bestämt mig! Men det gick inte fullt så bra som jag hoppats. Tryckfel på båda rullarna så nu får jag vänta tills fredag när nya rullar anlänt till färgaffären. Typiskt! Jag som verkligen var på hugget och bra sugen på att tapetsera.
Så medan jag inväntar de nya tapetrullarna passar jag på att bjuda på sovrumsinspiration från EcoBoråstapeter. Och visst finns det en hel del gemensamma nämnare mellan många av inspirationsbilderna?


Boråstapeter Shade


Eco Studio


Boråstapeter View


Boråstapeter Bohème


Boråstapeter Falsterbo

Eco White

Pressbilder: Eco-Boråstapeter

8 Kommentarer
 • Lisen
  Posted at 23:09h, 27 oktober Svara

  Eco white var riktigt snygg!

 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 23:24h, 27 oktober Svara

  Attans vilken otur, hoppas du får nya rullar snart!

 • jenny
  Posted at 12:20h, 28 oktober Svara

  Gaaah tryckfel.. Jag som fyndat fyra sista rullar av en suuuper snygg tapet som jag tänkt smälla up sen…(pga att jag nyss satt upp en ny tapet på den tänkta väggen) Tänk om dom skulle visa sig innehålla tryckfel… Hmm en anledning till att smälla upp dom på en gång kanske…

  Jenny

 • Lisa H
  Posted at 22:23h, 28 oktober Svara

  Den rosa tapeten alltså, åh så fin..!

 • anna
  Posted at 17:38h, 29 oktober Svara

  sicken skit…
  väntar oxå på tapet. sitter i mitt halvfärdiga v-rum och väntar på de stora gröna näckrosbladen från marimekko.V47 är det leverans!!! får njuta av den gröna färgen jag målat så länge… ;)

 • Sara - Shopselected
  Posted at 10:15h, 30 oktober Svara

  Hej, Härligt med fina tapeter, det kan ju göra så otroligt mycket. Själv var jag och kikade på kanonfina tapeter från Polo Ralph Laurent, blå/vita. Snart får det nog bli någon ny rulle, man kan ju tapetsera bara någon liten bit. Fint i alla fall. Ha en trevlig helg. Sara – Shopselected

 • Ida - Decoria.se
  Posted at 15:48h, 31 oktober Svara

  Så typiskt då..
  Jag tycker att många företag har ryckt upp sig ordentligt med sina inspirationsbilder och dessa är inga undantag. Blir otroligt sugen på att tapetsera :)

 • nakirlu-ulrika
  Posted at 17:39h, 04 november Svara

  Den vita var riktigt härlig!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin