Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Helgerna försvinner i ett rasande tempo och vips så är det söndag kväll. Hockeyträning. Städa. Fika på stan. Rida. Tjejfest. Moms. Mys med barnen. Jobb. Ja, det är verkligen inga problem att få helgerna att gå.
Lördagskvällen tillbringade jag hos min vän mixat&fixat som hade sett till att samla ihop ett gäng tjejer av vilka alla var nya ansikten för min del. Det blev både skratt, funderingar, vin och snittar. En härlig blandning!
mixat&fixat är en fena på att loppisfynda och att skapa funktionella lösningar med en twist. Vad sägs om insynsskyddet hon gjort till sina barns rum? Men hjälp av en frostad film, skalpell och lite fantasi kan du lätt skapa dig ditt personliga insynsskydd. Själv blev jag riktigt inspirerad och funderar på att gå loss med skalpellen nån dag. Inte för att jag egentligen behöver ett insynsskydd utan för att jag ser det som ett enkelt sätt att skapa en personlig dekoration till fönstret. Pricken över i.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.