Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Det krävdes en extra vända till butiken för inköp av ytterligare en gardinlängd och fler fingerkrokar, men nu är gardinernaplats. Jag har aldrig använt mig av fingerkrokar tidigare, så det var en ny erfarenhet. Men mamma ryckte ut och då gick det lätt som en plätt!
Som gardinskena använde jag mig av Kvartal från IKEA och väggbeslag i samma serie. Glidfötterna kombinerades sedan med fingerkrokar. Två och fyra fingrar beroende på hur pass veckad jag ville ha gardinlängden. Resultatet blev det önskade. Gardiner som täcker hela väggen, från tak till golv. Däremot är det endast en liten del av fönstret som täcks av gardiner, detta för att ta tillvara på det eftertraktade dagsljuset. Härligt!Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
  1. Det blir riktigt fint när man använder fingerkrokar faktiskt. Själv har jag det inte men det är en sådan där pryl jag kommer ihåg hemifrån. Mammas blommiga plåtask med de där roliga krokarna i, som jag lekte med när jag var liten.

    Kul att se dem igen, haha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.