fixa&dona | Praktisk hall i svartvitt
2471
single,single-post,postid-2471,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Praktisk hall i svartvitt

En glimt från hallen hemma hos oss. Hjärtat i huset. Hallen syns från alla rum och måste passeras oavsett vart man ska. Svart och vitt med inslag av grönt och turkos. Mönstermixar. Och inte minst, väldigt funktionell. Nån som kommer ihåg hur hallen såg ut innan renovering? Om inte… kika här. Stor skillnad va!? ;-) Och tre år efter renoveringen genomfördes är jag fortfarande löjligt nöjd med minsta lilla detalj. Hur andra delen av hallen ser ut hittar du här samt även en hel del tips och trix gällande hur jag gjort och tänkt för att skapa ordning och reda i vår hall.

Foto: Hildur Blad

5 Kommentarer
 • Jessica
  Posted at 12:44h, 14 januari Svara

  De gröna draperierna – ersätter de dörrarna eller har ni både-och? Vad tycker barnen (för visst är det barnrum där) om att bara ha draperi, isåfall?

  Hildur svarar: Vi har faktiskt både ock! Jag ogillar skarpt våra fula furudörrar med mässingshandtag och på det här viset döljs de och förstör inte intrycket. Draperierna var tidigare in till barnens rum. Numera är det första draperiet in till vårt sovrum. Men tanken är att köpa nya dörrar nån gång i framtiden.

 • Maria
  Posted at 21:49h, 17 januari Svara

  Varifrån kommer väggskåpen och vad har de för mått?

  Tack för en mycket bra blogg!

  Hildur svarar: Skåpen kommer från IKEA och tillhör serien BESTÅ. Bredden är 120 cm, höjd 64 cm och djupet 40 cm. Kika här: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40134050
  Tack för de snälla orden, roligt att du uppskattar min blogg!

 • Maine
  Posted at 08:39h, 28 januari Svara

  Vilken enormt snygg hall – imponerad! :)

 • carro
  Posted at 07:45h, 18 augusti Svara

  Var har ni hittat det svart/vita draperityget? Vi har ett likadant i stugan men det är nog inköpt på 70-80-talet. Det är superfint!

  • Hildur Blad
   Posted at 11:01h, 23 augusti Svara

   Hej Carro! Jag köpte det nytillverkat vid den tiden, men osäker på om det är ett gammalt mönster. Hmm… kanske dags att plocka fram detta tyg ur gömmorna igen. Tack för din kommentar!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin