Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Idag är det premiärdags för rörliga bilder här på fixa&dona-bloggen. Högst oplanerat, men efter denna premiär så kan det väl bara bli bättre!? ;-) Tror bestämt jag ska friska upp mina kunskaper i videoredigering. Men det får bli en annan gång. Tillsvidare bjuder jag istället på en osminkad och oredigerad version av mig själv och min fotosession i skogen, med snö upp till knäna och i gott sällskap av mina kuddar “to be” i form av Baronessa från Mairo och Elefanttyget från Svenskt Tenn.
Jag funderar på att göra enklare instruktionsfilmer från mina målnings- och tapetseringsprojekt. Ibland är det betydligt enklare att förmedla kunskap i ord och rörliga bilder än text och stillbilder. Skulle det kunna vara nåt måntro?

Total
0
Shares
5 comments
  1. God fortsättning!

    Att instruera och prata via rörliga bilder är absolut det bästa. Och betydligare personligare. Det är jättekul att du tänker börja lägga upp videoklipp här. Men det finns en stor nackdel och det är att jag inte kommer att kunna hänga med eftersom jag är döv. Jag hör förstås inte vad du säger i kameran så dessa videoklipp skulle förmodligen inte ge mig speciellt mycket. Det vore alldeles kanon om videoklippen var textade men det är ett avancerande område att kunna som privat person tror jag. Jag skulle däremot bli jätteglad om du kunde sammanfatta vad du pratar om även i text så jag (och säkert fler döva/hörselskadade) också hänger med.

    Dig har jag annars följt länge och tackar för alla dina tips som jag faktiskt haft nytta av.

    Hildur svarar: Stort tack för din respons Jenny! Tänkvärda ord du delger mig. Kommer absolut tänka på att göra en sammanfattning i textform för de läsare som av någon anledning inte fullt ut kan ta del av videoinläggen. Texta kan nog bli svårt, men kan möjligtvis få in beskrivande texter i videoklippen som ändå förklarar vad det handlar om. Återigen… tack för din input!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.