fixa&dona | Videoblogg: kuddar “to be” i naturen
2446
single,single-post,postid-2446,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Videoblogg: kuddar “to be” i naturen

Idag är det premiärdags för rörliga bilder här på fixa&dona-bloggen. Högst oplanerat, men efter denna premiär så kan det väl bara bli bättre!? ;-) Tror bestämt jag ska friska upp mina kunskaper i videoredigering. Men det får bli en annan gång. Tillsvidare bjuder jag istället på en osminkad och oredigerad version av mig själv och min fotosession i skogen, med snö upp till knäna och i gott sällskap av mina kuddar “to be” i form av Baronessa från Mairo och Elefanttyget från Svenskt Tenn.
Jag funderar på att göra enklare instruktionsfilmer från mina målnings- och tapetseringsprojekt. Ibland är det betydligt enklare att förmedla kunskap i ord och rörliga bilder än text och stillbilder. Skulle det kunna vara nåt måntro?

5 Kommentarer
 • Marica
  Posted at 02:19h, 08 januari Svara

  Jag tycker det låter väldigt bra och spännande!!
  God fortsättning på det nya året=)

 • Jenny
  Posted at 07:24h, 08 januari Svara

  God fortsättning!

  Att instruera och prata via rörliga bilder är absolut det bästa. Och betydligare personligare. Det är jättekul att du tänker börja lägga upp videoklipp här. Men det finns en stor nackdel och det är att jag inte kommer att kunna hänga med eftersom jag är döv. Jag hör förstås inte vad du säger i kameran så dessa videoklipp skulle förmodligen inte ge mig speciellt mycket. Det vore alldeles kanon om videoklippen var textade men det är ett avancerande område att kunna som privat person tror jag. Jag skulle däremot bli jätteglad om du kunde sammanfatta vad du pratar om även i text så jag (och säkert fler döva/hörselskadade) också hänger med.

  Dig har jag annars följt länge och tackar för alla dina tips som jag faktiskt haft nytta av.

  Hildur svarar: Stort tack för din respons Jenny! Tänkvärda ord du delger mig. Kommer absolut tänka på att göra en sammanfattning i textform för de läsare som av någon anledning inte fullt ut kan ta del av videoinläggen. Texta kan nog bli svårt, men kan möjligtvis få in beskrivande texter i videoklippen som ändå förklarar vad det handlar om. Återigen… tack för din input!

 • Jackie
  Posted at 22:11h, 08 januari Svara

  Låter urspännande. Heja!

 • Anna-Karin
  Posted at 19:16h, 09 januari Svara

  Nice Hildur! Ser fram emot kuddarna i färdigt resultat.

 • Åsas form[aliteter]
  Posted at 22:41h, 12 januari Svara

  Ja tack till instruktionsfilmer! Det skulle vara superbra att få tips från ett sånt måleriproffs som du. =)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin