Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Det var riktigt längesedan jag köpte några inredningsdetaljer till vårt hem. Har liksom alldeles kommit av mig med “piffandet”. Men förhoppningsvis kan det bli ändring på det inom kort. Häromdagen gjorde jag en snabbvisit på Ittala Outlet. Föll omedelbart för dessa bubbliga bordsdekorationer i två olika storlekar. Förutom svart fanns de även i turkos och limegrönt. De gör sig riktigt bra på vårt vita bord! Jag gillar verkligen de oregelbundna formerna!

Total
0
Shares
4 comments
  1. Läckra!

    Det brukar räcka med en sån liten detalj för att lusten ska börja krypa sig på igen :) Lite vårsol på det så är du nog i full gång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.