fixa&dona | Bubbliga bordsdekorationer
2648
single,single-post,postid-2648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Bubbliga bordsdekorationer

Det var riktigt längesedan jag köpte några inredningsdetaljer till vårt hem. Har liksom alldeles kommit av mig med “piffandet”. Men förhoppningsvis kan det bli ändring på det inom kort. Häromdagen gjorde jag en snabbvisit på Ittala Outlet. Föll omedelbart för dessa bubbliga bordsdekorationer i två olika storlekar. Förutom svart fanns de även i turkos och limegrönt. De gör sig riktigt bra på vårt vita bord! Jag gillar verkligen de oregelbundna formerna!

4 Kommentarer
 • Petran på DesignInsight
  Posted at 18:10h, 26 februari Svara

  De var superfina! synd att det är så lång till ittala outlet bara. om några veckor blir det nog en sväng dit, tänkte klämma lite på de där då ;)

 • tinajo
  Posted at 21:00h, 26 februari Svara

  Detta gillar jag – men någon outlet lär jag inte komma till i närmaste taget tyvärr. :-(

 • Knaada
  Posted at 13:59h, 27 februari Svara

  Läckra!

  Det brukar räcka med en sån liten detalj för att lusten ska börja krypa sig på igen :) Lite vårsol på det så är du nog i full gång!

 • Dessi - Home and desire
  Posted at 09:55h, 28 februari Svara

  Riktigt fint! Känns som att jag nog får åka till Iittala outlet snart! Var ett bra tag sen jag var där, kanske för att man bor för nära…

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin