Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Feminin. Ljusa färger. Blommor, spets och paisley. Mörkt lila och svart ger attityd till den söta ytan. I kollektionen Lace från Boråstapeter som lanseras 11 mars suddas gränserna mellan sött och tufft ut. Lace är tapetkollektionen för de som tilltalas av det mjuka och feminina men samtidigt vet precis vad de vill, gillar och dessutom vågar ta för sig. Genom en överdrift av den romantiska stilen blir intrycket av den nya tapetkollektionen mer kaxigt och vågat än gulligt och snällt.


Foto: Boråstapeter

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.