fixa&dona | Lek med länkstenar
2653
single,single-post,postid-2653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Lek med länkstenar

Är det någon av er som inte längtar efter våren? Jag är urbota less på vintern nu och faller som en fura för alla bilder som påminner om våren och sommaren. Tänka sig… snart har man återigen en trädgård som inte är täckt av snö. Har så sakta börjat fundera på vad jag ska hitta på med vår trädgård. En av årets nyheter från Hasselfors Garden är länkstenar. Med hjälp av länkstenarna kan du skapa mönstrade gångar. Men vänder du stenarna på högkant kan du även bygga ihop krukor, odlingsbäddar eller kantstöd. Som vanligt är det fantasin som sätter gränserna!


Pressbilder: Hasselfors Garden

2 Kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin