Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Är det någon av er som inte längtar efter våren? Jag är urbota less på vintern nu och faller som en fura för alla bilder som påminner om våren och sommaren. Tänka sig… snart har man återigen en trädgård som inte är täckt av snö. Har så sakta börjat fundera på vad jag ska hitta på med vår trädgård. En av årets nyheter från Hasselfors Garden är länkstenar. Med hjälp av länkstenarna kan du skapa mönstrade gångar. Men vänder du stenarna på högkant kan du även bygga ihop krukor, odlingsbäddar eller kantstöd. Som vanligt är det fantasin som sätter gränserna!


Pressbilder: Hasselfors Garden

Total
1
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.