Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Rutor, ränder och ännu mera rutor. Tweed är en sprillans nyutkommen tapetkollektion från Eco Wallpaper som blandar gammal brittisk tradition med nytänk. Tapeterna är textilinspirerade i sina mönster och har en maskulin känsla. Beige, blått, rött och svart – klassiska färger i ny tappning.


Pressbilder: Eco Wallpaper

Total
0
Shares
1 comment
  1. Denna har Elin pratat om men jag hade inte sett den på bild förens nu! Jag gör en inredning till ett vardagsrum som kommer bli maskulint, tack för inspirationen :) Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.