fixa&dona | Funkishus: Sovrum
2840
single,single-post,postid-2840,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishus: Sovrum

Dags att fortsätta husvisningen. Måste ju hinna visa före-bilderna innan det är dags för bilder på vad vi gjort i huset sedan tillträdet i slutet av mars. Detta rum är det tänkt att maken och jag ska ha. På golvet ligger en välbevarad stavparkett som ska slipas. Idag har jag haft en golv-firma på besök för att bland annat räkna på slipning av golvet i sovrummet och vardagsrummet där det ligger ett precis likadant golv. Vi tänker göra det mesta själva i huset. Men med jobb och barn att sköta samtidigt som ett hus ska totalrenoveras på mindre än tre månader så krävs det att hantverkare anlitas om vi inte ska gå på knäna under första hektiska renoveringsperioden innan inflytt. Det gäller att lägga sin tid på rätt saker!


Foto: Hildur Blad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin