fixa&dona | Funkishus: uteplats
2798
single,single-post,postid-2798,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishus: uteplats

Så snart sommarsortimentet kom på plats i IKEA-varuhusen hängde jag på låset och köpte mig två exemplar av den nygamla favoriten PS VÅGÖ som relanserades i år. Även brickbordet PS SANDSKÄR fick följa med hem vid samma tillfälle. Jag gillar… mycket! Kunde inte låta bli att ställa ut dom på vår lilla uteplats som är allt annat än tip-top för tillfället. Men med ett renoveringskaos som kommer vara i nästan tre månader innan vi äntligen ska flytta in så kliade det i fingrarna att få åtminstone nån möbel eller inredningsdetalj på plats.

3 Kommentarer
 • Lotta
  Posted at 15:01h, 02 april Svara

  Hi hi, jag har också köpt precis samma kombo utemöbler som du! Vita stolar och svart bord! Blir supersnyggt på uteplatsen framför vårt hus! Gillar ert nya husköp! Det kommer bli helt fantastiskt när du fått fixa lite i det. Ha en skön lördag!
  Mvh Lotta

  Hildur svarar: Stort tack för hejaropen! Och vilken bra smak du har. ;-)

 • Dessi - Home and desire
  Posted at 18:58h, 02 april Svara

  Mina vita VÅGÖ har också fått komma ut! Funderar också på brickbordet, fast i vitt. Ska bli spännande att se vad det blir av huset! :)

 • Karina
  Posted at 11:37h, 03 april Svara

  Ska bli jättekul att följa renoveringen av ert nya hus!
  Det kommer säkert att bli toppenfint!

  Hildur svarar: Tack för hejaropen!!! Fint reportage om dig i Alcro-bladet förresten!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin