fixa&dona | Funkishuset: badrum
2812
single,single-post,postid-2812,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishuset: badrum

Helgen har självklart ägnats åt renovering av vårt nyinköpta funkishus. Är alldeles mör i kroppen efter helgens rivande och som pricken över i ett riktigt mördarpass på hästryggen. Jag kommer sova gott inatt! Renoveringen har än så länge gått över förväntan. Idag fick vi dessutom god hjälp av min mamma och svärmor som rev golv i köket. Tack för det!
Nu är det dags för en glimt av badrummet med blommiga vinyltapeter och därtill en hel del brunt. Taket var tapetserat med en tapet föreställande mörkt trä. Men det allra bästa, ett runt fönster. Jag älskar runda fönster! Precis vad jag önskat mig när jag tänkt på mitt drömhus. Nu är det gamla badrummet ett minne blott. Allt är utrivet och för att få ett större badrum valde vi dessutom att riva två garderober som dolde sig bakom ena väggen. På tisdag kommer rörmokaren, därefter fortsätter renoveringen av badrummet. Fortsättning följer…
Foto: Hildur Blad

Taggar:
,
7 Kommentarer
 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 21:58h, 03 april Svara

  Så spännande med ett nytt hus, det ska bli roligt att se vad ni ska göra av det.

  Hildur svarar: Mmm… det är verkligen roligt! Men många beslut att fatta på hyfsat kort tid. Man vill ju inte göra “fel”. Men det blir nog bra i slutändan. Huvudsaken det blir funktionellt för vår familj så kommer jag bli nöjd.

 • Sara
  Posted at 06:27h, 04 april Svara

  Oh my, vilket slit! Väldigt kul att följa och härligt att ni slipper bo i röran. Stor kram!!

  Hildur svarar: Mycket slit, men vansinnigt roligt!!! Kramen på damen! ;-)

 • Pernilla
  Posted at 07:05h, 04 april Svara

  Riktigt spännande att följa erat bygge! Och de måste ju vara otroligt skönt att kunna fixa klart huset samtidigt som man bor i de gamla huset som inte är ett byggkaos :)

  Hildur svarar: Ja, det är underbart skönt att kunna renovera samtidigt som man bor kvar i andra huset. Skönt att ha ordning och reda nånstans. Allt blir lite lättare på det viset!

 • Catarina W H
  Posted at 08:23h, 04 april Svara

  Ja, det var en unik toalett.
  Kanske inte vad man vill ha…

  Det ska bli kul att se vad ni valt för vi ska också göra om badrummet så småningom.

  Hildur svarar: Nja, inte helt praktiskt. Hade kunnat tänka mig att ha kvar den ett tag eftersom den var i rätt bra skick. Men med två barn i hushållet fungerar det inte riktigt med vinyltapet i nära anslutning till bad och dusch. Dessutom har vi bara en toalett i nuläget. Så det blev bäst att renovera innan vi flyttar in.
  Att göra om badrum är riktigt trixigt tycker jag. I synnerhet när man har hyfsat litet badrum som man vill bevara luftigt men samtidigt få in många funktioner och mycket förvaring på liten yta.

 • Mia
  Posted at 08:41h, 04 april Svara

  Hej! Har följt din blogg ett par år och började tyvärr tröttna lite… förlåt! Men nu vill jag säga grattis till husköpet och det ska bli riktigt spännande att följa renoveringen! Ett stort plus får du för att du visar planlösningen också ;-)
  Hälsningar Mia

  Hildur svarar: Helt ok… man tröttnar ibland. :-) Men roligt att höra att du vill följa renoveringen. Den närmsta tiden lär det vara lite mer “action” här på bloggen. Lite mer handfasta tips och trix. Japp, planlösningen kom med efter påminnelse från en bloggläsare. Självklart ska den vara med! En miss av mig där i början bara… :-)

 • tinajo
  Posted at 11:35h, 04 april Svara

  Blir kul att se förändringen! :-)

  Hildur svarar: Tycker jag med! Men än är många beslut kvar att fatta! Puh… satt och ritade badrum halva natten så jag skulle vara klar när rörmokaren kom vid 7 imorse. ;-)

 • Knaada
  Posted at 16:57h, 04 april Svara

  Spännande!!!

  Innan rivningen påbörjades såg badrummet faktiskt precis ut som det jag har i mitt gamla dockskåp :)

  Hildur svarar: Det känns bekant. Tror bestämt en av mina kompisar hade ett liknande badrum i sitt dockskåp. :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin