fixa&dona | Funkishuset: väggen numera ett minne blott
2861
single,single-post,postid-2861,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Funkishuset: väggen numera ett minne blott

Som ni förstår så är schemat fullspäckat nuförtiden. Men jag gnäller absolut inte. Belöningen går inte av för hackor. Drömhuset växer sakta men säkert fram. Idag har jag varit i Stockholm och jobbat så det har inte blivit mycket till fixande i huset ikväll. Maken och barnen åkte däremot och tog hand om löven som jag och svärmor krattade ihop under gårdagen. 10 säckar. Imorgon kommer elektrikern och rörmokaren till huset.
Förra helgen rev vi ut all köksinredning samt tre lager golv i köket. Och denna helg skulle väggen mellan köket och “jungfrukammaren” som den så fint kallades på ritningen ner. Eftersom det var en bärande vägg kunde den inte bara rivas hursomhelst. Men efter mycket slit (maken rev väggen och jag och svärmor såg till att den fd. ytterväggen hamnade på släpkärran för att slängas som byggavfall) har vi numera ett riktigt stort kök. Härligt! Nu är det bara att jobba vidare. Maken får stå för renoverandet ett tag till. När det handlar om att riva tapeter, spackling, slipning, målning, tapetsering, golvläggande, kaklande och ihopskruvande av skåpsstommar så är det jag som rycker in. Innan vi har kommit till dom punkterna så försöker jag bara serva maken så gott det går för att underlätta och snabba på renoverandet.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
, ,
4 Kommentarer
 • Dessi - Home and desire
  Posted at 09:46h, 12 april Svara

  Ni är verkligen grymma! :)

 • Annelie
  Posted at 10:20h, 12 april Svara

  Å vad ni är bra !!
  Jag är grymt imponerade av er och även lite avis ;)
  Vilket drömprojekt ni kåller på med !!

 • jenny ~ house of jenny
  Posted at 11:24h, 12 april Svara

  Va flitiga ni är. Skoj o se o det kommer garanterat bli dösnyggt!

  Puss!

 • Cornelia
  Posted at 21:24h, 12 april Svara

  Det e nackdelen med hus av nån typ av sten eller betong, himla slit omriva väggar, enklare med trähus i det fallet. Men våra rejäla hus e i övrigt mycket bättre på alla andra sätt o vis :)

  Mycket slit som sagt men det ser ut o kunna bli hur fint som helst!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin