Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Många av oss gillar Kivi-lyktorna från Iittala. Så även jag! Min samling består utav ett 10-tal olika kulörer som jag gärna blandar med varandra. Hur de olika kombinationerna ser ut beror ofta på säsong. Hos mixat&fixat hittade jag ett videoklipp där du får tips&trix om hur man kan blanda de olika färgerna för rätta balansen.

Total
0
Shares
2 comments
  1. Haha, vad lustigt att jag köpte tre nya lyktor häromdagen som jag packade upp till kvällens middag! En fullcolour och två brilliance, äger ännu ingen midtone.. gillar nog inte dovheten riktigt, men man kan ju samla i evighet så det kankse ger sig :) Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.