fixa&dona | Videoklipp: Kivi med bästa balansen
2832
single,single-post,postid-2832,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Videoklipp: Kivi med bästa balansen

Många av oss gillar Kivi-lyktorna från Iittala. Så även jag! Min samling består utav ett 10-tal olika kulörer som jag gärna blandar med varandra. Hur de olika kombinationerna ser ut beror ofta på säsong. Hos mixat&fixat hittade jag ett videoklipp där du får tips&trix om hur man kan blanda de olika färgerna för rätta balansen.

2 Kommentarer
  • Sara
    Posted at 21:47h, 08 april Svara

    Haha, vad lustigt att jag köpte tre nya lyktor häromdagen som jag packade upp till kvällens middag! En fullcolour och två brilliance, äger ännu ingen midtone.. gillar nog inte dovheten riktigt, men man kan ju samla i evighet så det kankse ger sig :) Kram på dig!

  • sofia
    Posted at 16:53h, 08 juli Svara

    haha, det finns så många roliga små youtube klipp. tyckte dock att han påminde om dharma-killen i lost (om du nu sett det… http://www.youtube.com/watch?v=8JZItP_xrA8) i sitt sätt att prata, sakligt. man vart iallafall sugen på höst o tända ljus!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin