fixa&dona | Ny tapetkollektion av Hanna Werning för Boråstapeter
3126
single,single-post,postid-3126,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ny tapetkollektion av Hanna Werning för Boråstapeter

Häromdagen var det pressvisning för en ny tapetkollektion av Hanna Werning för Boråstapeter, den tredje i ordningen. I vårt nuvarande hus har jag tapetserat (och även hunnit tapetsera över) både Svanpark och Kvitter ur den första Hanna-kollektionen. Liksom tidigare hittar man färgglada mönster med djur och natur i fokus. En mix av exotiska miljöer och nordisk natur. Jag är grymt nyfiken på hur kollektionen ser ut i sin helhet. Men utav smakproven jag fått ta del av är det mycket möjligt att någon av tapeterna hamnar på en eller flera väggar i vårt nya hus. I slutet av juni kommer den nya kollektionen ut i butikerna.

Pressbilder: Boråstapeter

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin