fixa&dona | Hanna Werning
3240
single,single-post,postid-3240,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hanna Werning

Lånade med mig Hanna Wernings senaste tapetkollektion hem häromdagen. Är du på jakt efter något färgglatt, stormönstrat och med inspiration från djur och natur så kan denna kollektion kanske vara något för dig. Jag hittade några favoriter men har inte riktigt bestämt mig för om nåt av mönstren ska hamna på en vägg hemma hos oss.
Det är hallen som står på tur att tapetseras och likaså en vägg i sovrummet. Vardagsrummet har jag efter velande fram och tillbaka bestämt mig för att köra på en gammal favorit. Tror jag… En riktig klassiker!

Foto: Hildur Blad

2 Kommentarer
 • Malin // Boråstapeter
  Posted at 18:45h, 07 augusti Svara

  Hej!

  Vad kul att du gillar kollektionen. Det är för övrigt alltid inspirerande att läsa din blogg, gillar mixen.

  Glad sensommar!

  • Hildur Blad
   Posted at 21:08h, 07 augusti Svara

   Hejsan Malin! Vad roligt att höra att du gillar min blogg. Tack! Ja, den senaste Hanna kollektionen är riktigt fin. Försöker bestämma mig för vart nån av mina favoriter skulle kunna passa här hemma. Och kanske blir det nåt av mönstren som passar i mina pågående inredningsuppdrag.
   Glad sensommar till dig med!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin