fixa&dona | Nytt golv
3314
single,single-post,postid-3314,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Nytt golv

Tjoho! Äntligen är det nya golvet inlagt i vår 25 kvm stora hall, 1/4 av husets totala boyta. Skillnaden är enorm. Och det blev precis så bra som jag hade hoppats. Mattläggaren kom i förmiddags och spacklade skarvar mellan gipsskivorna och såg till att underlaget blev jämnt och fint. Nu har han lagt in mattan. Ett golv som är avsett för offentlig miljö, där skarvarna svetsas ihop. Det här golvet klarar precis vad som helst och det passar bra in i stilen till vårt funkishus.

När jag letade efter ett passande golv till hallen var kravet att det inte skulle konkurrera i uppmärksamhet med det randiga golvet i köket och fiskbensparketten i vardagsrummet. Det skulle bilda en ljus och neutral bas som flyter ihop bra med de angränsande rummens golv.
Nu är det dags att tapetsera hallen. Sen kan det förhoppningsvis bli lite ordning och reda, när möblerna som ska husera i hallen får flytta ut ur vardagsrummet, och några upp ur källaren. Puh… det går sakta men säkert framåt.

Foto: Hildur Blad

Taggar:
, , ,
6 Kommentarer
 • Carolina
  Posted at 10:39h, 19 juli Svara

  Hej!
  Kommer golvet från Forbo? Vad heter det och vad kostar det kvm? Finns det i fler färger?

  Bra blogg!!!!

  • Hildur Blad
   Posted at 21:27h, 19 juli Svara

   Hej Carolina! Golvet kommer helt korrekt från Forbo och heter Nordstar. Det finns i många olika kulörer! Priset får jag be att återkomma med. Har nämligen fått pris inkl. förarbete och läggning. Roligt att höra att du gillar bloggen. Välkommen åter!

 • Sara - Little Miss Fix It
  Posted at 11:38h, 19 juli Svara

  Du sparar lite tapetsering/övrigt jobb till mig och helgen va?! Kram kraaaam!

  • Hildur Blad
   Posted at 21:24h, 19 juli Svara

   Du behöver inte vara det minsta orolig. ;-) Det finns massa lämpliga projekt kvar. Men vad jag behöver mest just nu är ett bollplank och en idéspruta. Kramen på dig! Ses snart!!!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin