fixa&dona | Pasteller och gråskala
3341
single,single-post,postid-3341,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Pasteller och gråskala

I funkishuset blir det pasteller som får stå för färgklickarna. Kan inte påminna mig om att jag någonsin tidigare inrett med pasteller, men jag tycker det känns som det passar vårt funkishus med en lite mjukare färgskala än den jag inrett med tidigare. Istället för svart, vitt, starka kulörer och stora kontraster satsar jag på en mjuk gråskala mixat med vitt som kombineras med pasteller. Plockade ut ett gäng favoritkulörer som alla har ungefär samma svarthet och kulörthet vilket ger en behaglig känsla. Isglass förgyller numera en del av vår hall. Ljuvligt!

Foto: Hildur Blad

4 Kommentarer
 • Emma
  Posted at 08:45h, 25 juli Svara

  Härligt med pasteller, ser fram emot bilder:) Kommer bli kanon! Ha en skön måndag, kram emma

 • Iris
  Posted at 11:22h, 25 juli Svara

  Jag är själv lite inne på grått och pasteller nu, gärna lite smutsiga pasteller :) Isglassfärgen var jättefin!

  kram /iris

 • Wilma
  Posted at 14:37h, 26 juli Svara

  Grådis har vi fastnat för hemma. Provmålat i köket och vi kommer definitivt att löpa linan ut. Grådis it it! (För oss blir det matchat med bl.a. gult.)

  • Hildur Blad
   Posted at 18:31h, 26 juli Svara

   Hejsan! Grådis är superfin. Har målat den på en vägg i barnens rum. Det är dessutom kulören som fått äran att hamna på våra element. Eller rättare sagt, ska hamna på våra element. Har inte riktigt hunnit till “finliret” ännu. Men snart så… I slutet av veckan borde elementen fått sig ett, eller två lager färg.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin