fixa&dona | Snickerispackel
3371
single,single-post,postid-3371,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Snickerispackel

Nu har jag gett mig på det “finstilta”, de små detaljerna i huset. Skruv- och spikhål på lister och foder har jag spacklat med snickerispackel och nu är det äntligen dags att måla klart foder  och lite annat smått och gott i köket. Snart, snart (ja, en vecka räknar jag med att det tar innan jag är färdig med “mina” uppgifter… men i jämförelse med det renoveringsmaraton vi genomfört de senaste månaderna så känns det inte som nån lång tid) är vi klara med etapp ett av vårt renoverande. Och nu ska varenda liten list och detalj göras klart innan vi anser oss färdiga.

Snart stundar en kort renoveringspaus för att istället fokusera på att inreda de färdigrenoverade rummen. Längtar efter ordning och reda och att få göra det som är allra roligast – skapa ett hem som fungerar för vår familj. Det ska vara roligt att komma hem!

Foto: Hildur Blad

3 Kommentarer
 • House of Jammi - blogg och webshop
  Posted at 08:57h, 30 juli Svara

  Jag beundrar er energi att hålla ut även i de små detaljerna. Hos oss brukar det bli en bra paus mellan huvuddragen och det finstilta.

  • Hildur Blad
   Posted at 10:14h, 30 juli Svara

   Hej! Nu måste vi göra allt helt färdigt eftersom det finns många fler projekt i huset att ta sig an. Gör vi inte helt färdigt innan nya projekt påbörjas så kommer vi stå här med ett totalrenoverat hus men där det där allra sista saknas. Och det är just det jag kommer att störa mig på sen. Inte glädjas över det som vi faktiskt gjort. Sen kommer det ju alltid vara något som inte är helt färdigt. I vårt fall kommer fönstren se lite risiga ut till nästa år. Hinner inte måla. Men det finns en åtminstone tidsplan. ;-)

 • Karin på Ellas Inspiration
  Posted at 12:36h, 30 juli Svara

  Du är så himla duktig! Önskar jag hade samma energi!

  Ha en fortsatt underbar sommar!

  Karin

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin