fixa&dona | Blommor och blader…
3558
single,single-post,postid-3558,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Blommor och blader…

Medan jag målar snickerier och funderar för fullt på hur jag ska inreda vårt hus har jag gått all-in på blommor. Jag är helsåld! Från att inte lyckats hålla en enda blomma vid liv nån längre tid har jag nu insett att lite omsorg om blommorna verkligen gör susen. Konstigt va!? ;-) Över två månader och inte en enda blomma har visat tendens att ledsna på mig. Rekord tror jag bestämt. Aldrig kunde jag ana att några nya knoppar på orkidén och nya skott på min lilla mini-gran skulle kunna göra mig så glad… Börjar jag bli gammal? Nä, jag tror faktiskt att det är fönstren i alla vädersträck och de rejäla fönsterbrädorna som gör skillnaden. Här trivs både jag och växterna!
Hur står det till med dina gröna fingrar?

Foto: Hildur Blad

5 Kommentarer
 • Pysselgumman
  Posted at 08:13h, 30 augusti Svara

  Jag har inte direkt gröna fingrar, men jag älskar blommor. Men jag har tänkt som så att dör nån så köper jag väl en ny. Tycker också det är kul att förnya blommorna emellanåt, som vilken inredningsdetalj som helst.

 • Mrs. b
  Posted at 08:24h, 30 augusti Svara

  Så fint! Här är det sådär. Det går lite i perioder – om jag är fokuserad kan jag hålla liv i blommorna ett bra tag. Men så kommer det nåt annat emellan, om det så bara är en vecka, och då är det ju liksom kört… :-)

 • Malin
  Posted at 08:54h, 30 augusti Svara

  Blommorna inne för en kamp mot omväxlande ökentorka och rejäl rotblöta. Sen har vi inga djupa fönsterbrädor heller – måste vara det. :-) Ute däremot är det grönt värre.

 • Catarina W H
  Posted at 09:29h, 30 augusti Svara

  Men för mig så dör alla växter mycket fortare när jag visar “omsorg” om dem. Det där med att vattna lagom är jag inte så bra på…

 • Hanna - Whiterainbow
  Posted at 14:55h, 30 augusti Svara

  gröna fingrar, vad är de?? haha jag har dödat de flesta tåliga blommor så även kaktusar och nästintill plastblommor ;) Men sedan jag köpte lavastenar på granngården och har i blomkrukorna har svärmorstungor som jag har nu levt lyckliga länga.. :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin