fixa&dona | Designad golvbrunn till duschen
3474
single,single-post,postid-3474,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Designad golvbrunn till duschen

I vårt badrum valde vi att sätta in en golvbrunn från Purus, ur deras Purus Line-serie, modellen Twist. Riktigt skönt att slippa stå mitt på golvbrunnen när man duschar. Och att den dessutom är snygg gör ju inte saken sämre. Till vår dusch som är 90 cm bred valde jag en golvbrunn med yttermåttet 80 cm.
Värt att tänka på är att denna typ av golvbrunn måste planeras in i tidigt skede eftersom den ska förankras i ett fast underlag.
Efter samtal med rörmokaren kunde jag beställa hem rätt variant av golvbrunnen. Jag som är helt okunnig när det gäller sånt här fattade inte alls vilken diameter jag skulle välja på rören (finns flera alternativ) och åt vilket håll vattnet skulle rinna ut. Åt sidan eller framåt. Men efter rörmokarens hjälp och ett samtal med plattsättaren kunde maken med hjälp av de tydliga monterinsanvisningarna från Purus få brunnen på plats enligt konstens alla regler. Jag är så nöjd, så nöjd! Och dessutom är den väldigt lätt att rengöra. Stort plus!

Foto: Hildur Blad

7 Kommentarer
 • Knaada
  Posted at 09:42h, 15 augusti Svara

  Jag hörde både en suck och ett stön från våra hantverkare när dom skulle montera just Purus Twist hos oss. Jag log och tänkte att vissa saker är jag så glad att jag inte ens provade mig på själv.

  Men bra blev det och jag är supernöjd!!

  Vi har den som “tröskel” till duschen som består av en halvsvängd glasvägg och inga dörrar, funkar perfekt! Snyggt och med en skön hotellkänsla.

  Gillar ert val av golv också, supersnyggt!

  • Hildur Blad
   Posted at 23:19h, 15 augusti Svara

   Hejsan på dig! Ja, jag kan tänka mig att de pustade lite. Allt som är nytt och obekant blir alltid lite extra jobbigt. ;-) Det ska gå undan när hantverkarna är igång. Men fint och bra blir det med den där golvbrunnen. Jag är jättenöjd!

 • Klas
  Posted at 09:19h, 17 augusti Svara

  Mycket snyggt! Skall snart renovera badrum så det är mycket intressant att få reda på vad som funkar bra.

 • Formelle Design
  Posted at 09:31h, 17 augusti Svara

  Gillar, jätte snyggt!

  //Johanna

 • Dessi
  Posted at 09:25h, 19 augusti Svara

  Väldigt snyggt! :)

 • emelie
  Posted at 09:31h, 19 augusti Svara

  Vi har precis börjat riva i vårt badrum där en Purus Line Tile ska sättas in i duschen, den som jag vann här på din blogg! Är så glad över den och är säker på att det kommer bli görsnyggt! Så skönt att det finns snyggare brunnar är de runda mitt i duschen..

  • Hildur Blad
   Posted at 10:24h, 20 augusti Svara

   Hej Emelie! Vad roligt att ni är igång med badrummet nu. Lycka till med renoverandet! Kan ju inte annat än bli bra med en sån snygg golvbrunn. ;-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin