fixa&dona | IKEA-katalogen 2012
3542
single,single-post,postid-3542,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

IKEA-katalogen 2012

I torsdags släpptes den nya IKEA-katalogen. Och när som helst dyker den upp i postlådorna, om den inte redan gjort det. Jag passerade IKEA Kållered på väg hem från reklamfilmsinspelningen i torsdags och kunde inte låta bli att stanna till och plocka med mig ett rykande färskt exemplar av IKEA-katalogen 2012. Tre serveringsskålar ur den nya serien MYCKET fick också följa med hem. Perfekta till mycket… till smycken, flingsalt eller att bara vara fina tillsammans med sina olika storlekar och dämpade färgskala.

Nå, de av er som bläddrat i den nya IKEA-katalogen… Vad tycker du? Själv blev jag väldigt förtjust i omslaget, men blev faktiskt besviken när jag bläddrade igenom katalogen. Omslaget lovade något, insidan gav en annan känsla. Jag fick inget bestående intryck. Kan det vara för att jag vant mig att inspireras dagligen på IKEA:s blogg Livet Hemma och inspirationsbilderna som dyker upp i mailboxen nästintill varje vecka? Men även om inspirationen och wow-känslan inte riktigt infann sig denna gång så går det inte förneka att det ändå är en särskild känsla att bläddra igenom en helt ny IKEA-katalog.Foto: Hildur Blad

9 Kommentarer
 • Hanna
  Posted at 17:58h, 24 augusti Svara

  Håller med om att omslaget lovade mer än det höll! Hade förväntat mig mindre IKEA-iga bilder… även om det fanns några!

 • Anna
  Posted at 19:55h, 24 augusti Svara

  Håller med dig! Är alltid väldigt förväntansfull men blir ändå alltid aningen besviken. Tycker ändå att det är roligt att bläddra i en ny katalog, men lika lästa som de blev för 5-10 år sedan blir de inte längre.

 • Emelie
  Posted at 12:23h, 26 augusti Svara

  Jag håller med du :) Inget bestående intryck precis som du sa. Tur att dem inspirerar genom bloggen istället! Kram

 • Anneli
  Posted at 13:55h, 27 augusti Svara

  Hej!
  Kan du inte visa ditt hus snart? hur du har kommit på plats med allt, det var ett tag sedan.

  • Hildur Blad
   Posted at 20:26h, 27 augusti Svara

   Hej Anneli,
   Nädu, här har jag verkligen inte kommit på plats med allt. :-) Har haft fullt upp med att renovera det sista. Så inredandet och piffandet dröjer det med. Men jag ska försöka visa lite fler bilder för hur det ser ut just nu, även om det är långtifrån färdigt.

   • Anneli
    Posted at 21:48h, 28 augusti Svara

    Tack för ditt svar det är väl oftast så har jag märkt hos vänner och bekanta att dom oftast ber om ursäkt att golv och taklister inte är på plats efter flera år efter renoveringarna. Jag tycker ni har varit otroligt duktiga och snabba med eran stora renovering av ert funkishus. Kul att du satte in lite bilder. Det är på väg att bli riktigt fint.

    Mvh Anneli

    • Hildur Blad
     Posted at 00:08h, 30 augusti

     Hej Anneli,
     Vad roligt att höra av dig igen! :-) Ja, fixar man inte de där detaljerna med en gång tycks de aldrig bli av. Men jag är precis som du… man längtar ju efter de “färdiga” bilderna, översiktsbilder av resultatet. Jag lovar att återkomma med detta!

 • Anna - designnörden
  Posted at 17:47h, 27 augusti Svara

  Vad fina serveringsskålarna var! De ser inte alls lika fina ut på Ikeas site, men nu då jag sett dem från ovan så är jag sugen.

 • Mamma M
  Posted at 08:57h, 28 augusti Svara

  Blev oxå besviken när jag kollade i Ikea-katalogen..men ska nog åka dit nån dag snart ändå:-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin