Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

I torsdags släpptes den nya IKEA-katalogen. Och när som helst dyker den upp i postlådorna, om den inte redan gjort det. Jag passerade IKEA Kållered på väg hem från reklamfilmsinspelningen i torsdags och kunde inte låta bli att stanna till och plocka med mig ett rykande färskt exemplar av IKEA-katalogen 2012. Tre serveringsskålar ur den nya serien MYCKET fick också följa med hem. Perfekta till mycket… till smycken, flingsalt eller att bara vara fina tillsammans med sina olika storlekar och dämpade färgskala.

Nå, de av er som bläddrat i den nya IKEA-katalogen… Vad tycker du? Själv blev jag väldigt förtjust i omslaget, men blev faktiskt besviken när jag bläddrade igenom katalogen. Omslaget lovade något, insidan gav en annan känsla. Jag fick inget bestående intryck. Kan det vara för att jag vant mig att inspireras dagligen på IKEA:s blogg Livet Hemma och inspirationsbilderna som dyker upp i mailboxen nästintill varje vecka? Men även om inspirationen och wow-känslan inte riktigt infann sig denna gång så går det inte förneka att det ändå är en särskild känsla att bläddra igenom en helt ny IKEA-katalog.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
9 comments
 1. Håller med dig! Är alltid väldigt förväntansfull men blir ändå alltid aningen besviken. Tycker ändå att det är roligt att bläddra i en ny katalog, men lika lästa som de blev för 5-10 år sedan blir de inte längre.

  1. Hej Anneli,
   Nädu, här har jag verkligen inte kommit på plats med allt. :-) Har haft fullt upp med att renovera det sista. Så inredandet och piffandet dröjer det med. Men jag ska försöka visa lite fler bilder för hur det ser ut just nu, även om det är långtifrån färdigt.

   1. Tack för ditt svar det är väl oftast så har jag märkt hos vänner och bekanta att dom oftast ber om ursäkt att golv och taklister inte är på plats efter flera år efter renoveringarna. Jag tycker ni har varit otroligt duktiga och snabba med eran stora renovering av ert funkishus. Kul att du satte in lite bilder. Det är på väg att bli riktigt fint.

    Mvh Anneli

    1. Hej Anneli,
     Vad roligt att höra av dig igen! :-) Ja, fixar man inte de där detaljerna med en gång tycks de aldrig bli av. Men jag är precis som du… man längtar ju efter de “färdiga” bilderna, översiktsbilder av resultatet. Jag lovar att återkomma med detta!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.