Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!


Light & Space är en ny, helmatt väggfärg från Nordsjö. Det som skiljer denna väggfärg från många andra är att den trots sin matthet reflekterar 40% mer ljus än en vanlig väggfärg. Dessutom bidrar detta till en ljusenergibesparing på upp till 20%. Utvecklingen går framåt. Det låter nästan för bra för att vara sant… Måste prova. Källaren står näst på tur att renoveras. Då ska Light & Space sättas på prov tror jag bestämt!

Foto: Nordsjö

Total
0
Shares
5 comments
  1. Låter verkligen som en perfekt färg att använda till källaren!
    Det blir ju så lätt mörkt och dystert där nere, speciellt källare med betongväggar. Uppdatera gärna när du testat färgen :D
    Jag ville bara berätta att jag är med och tävlar om ett mineralsmink-kit hos Helen på hiilen.blogg.se (check her out!) åt min underbara sambo!
    /Tommy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.