Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Måste bara dela med mig av något snyggt jag såg idag! Ett klassiskt gammalt furubord som målats vitt och bordsskivan klätts in i plåt. Dunderfint! En idé jag kommer sno rakt av till ett kommande projekt här hemma. Nu måste jag bara fjäska lite med lillebror så han får tillverka en liknande lösning åt mig.Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
6 comments
  1. Hahaha, jag skrattade gott när jag läste sista meningen. Undrar om han har hunnit läsa? ;)
    Mätte och hade oss lite i hans lägenhet i fre. Vad göra åt dessa garderobsdörrar…? Blir väl till att försöka slipa av tapeten iaf, kanske måla i nån snitsig färg. Hade vänner som gjorde det i sitt radhus som inte vart renoverat sen 60-talet. Maken där var hyfsat trött på det sen, 10 dörrar eller nåt, tapetserade lager på lager på lager..
    Hörde om lille Ls bravader också! Sicken kondis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.