Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Önskar jag kunde sticka och virka. Men nej, just där har jag en kunskapslucka. Och inte har jag tid till att lära mig det heller. I alla fall inte denna hösten. Därför tackade jag gladeligen ja när en vän erbjöd sig att sticka några saker åt mig. Stort tack för det!!!
Åh, jag tycker stolen Hippo från Blå Station är så fin! En trästol med benvärmare. Kan man säga om en möbel att den är gullig!? Strunt samma, jag tycker Hippo med sina benvärmare är gullig. En stol i vitt med svarta benvärmare – ja tack.

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.