fixa&dona | Mobilbild – 22 september
3670
single,single-post,postid-3670,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mobilbild – 22 september

Jag har varit iväg på stylinguppdrag för katalogbilder i två dagar. Men nu är jag tillbaka från västkusten och bjuder på dagsfärska mobilbilder. Dagens tips är de finfina canvastavlorna från PhotoWall. Förutom ett enormt utbud av fototapeter finns många av motiven även att få i form av canvastavlor och det är fritt fram att välja storlek och beskära bilderna alltefter tycke och smak. Jag blev väldigt positivt överraskad över den fina kvaliteten på tavlorna. Superfint tryck och härliga färger! Nu är jag sugen på att beställa hem en egen canvastavla och inte bara beställa åt kunder.Mobilfoto: Hildur Blad

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin