fixa&dona | Radio: uteplatser och trender
3653
single,single-post,postid-3653,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Radio: uteplatser och trender

Lyssna: Inredningstips med Hildur Blad

Häromdagen var det dags för en pratstund i direktsändning i SR Skaraborg i programmet Förmiddag. Temat denna gång var uteplatser och en sammanfattning av trenderna som råder. Det har blivit några besök i radiostudion och jag måste säga att jag stortrivs i detta forum. Pratkvarn som jag är. I synnerhet när det gäller inredning. Då kan jag nog prata hur mycket och hur länge som helst. Och skulle nån av er nu vara nyfiken på hur det lät så är det bara att klicka på länken ovan.

Trevlig helg till er alla!

Taggar:
,
Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin