fixa&dona | Visningslägenhet
3699
single,single-post,postid-3699,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Visningslägenhet

Som jag nämnt i förbigående så håller jag på och inreder en visningslägenhet som ska vara färdig lagom till helgen. Inflytt i lägenheterna är hösten 2012. Det som varit en extra utmaning i det här fallet är att det rör sig om en form av trygghetsboende för åldrarna 70+. Detta innebär också att jag fått tänka till kring möbleringen på ett helt annat sätt än om man hade inrett till någon som inte är i behov av rollator eller rullstol. Möbleringen måste lämna rejäl plats, minst 1,5 meter i diameter för att man ska kunna snurra runt med en rullstol. Ja, jag skulle kunna fortsätta en bra stund till med allt det som jag fått lära mig kring denna typ av boende.
Och som om inte detta var nog har jag fått uppgiften att inreda lägenheten enbart med möbler producerade i Tibro.
Ikväll var jag där och ställde iordning på möblerna. Det var en del snickrande och målande kvar i visningslägenheten så jag kommer nog få ägna större delen av fredagskvällen/natten med att inreda och “piffa” för att allt ska vara färdigt tills på lördag morgon när årets upplaga av Möbelhelgen kör igång.

På översta bilden ser ni tapeten jag valde som fondtapet i vardagsrummet, ur kollektionen Lace från Boråstapeter.
På nedre bilden en blommig tapet ur den nya Borosan-kollektionen, även den från Boråstapeter. Denna tapet valde jag att låta tapetsera på alla fyra väggar i sovrummet.
Ska försöka knäppa några bilder imorgon så ni får åtminstone en glimt av visningslägenheten.

Foto: Hildur Blad

2 Kommentarer
 • Spirande grönt
  Posted at 21:28h, 03 oktober Svara

  Lace är läcker!

  Kika in till mig och prova tulpanlyckan:)

  Rebecca

  • Hildur Blad
   Posted at 21:35h, 03 oktober Svara

   Hej Rebecca! Vad roligt att du kikade in här. Självklart ska jag kika in hos dig och prova tulpanlyckan. :-) Tack för hjälpen med inspiration till trädgården. Har hittat några favoriter som jag ska börja med, sen får vi se hur det utvecklas.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin