Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Ibland är det inte långt mellan tanke och handling. Idag knep jag ett av två exemplar av den svarta varianten av Storsele-fåtöljen från IKEA. Nu kan även jag intyga att den är betydligt skönare att sitta i än den ser ut. Och med nån kudde och ett fårskinn att sitta på så kan den nog bli ännu skönare. Tills vidare får den husera i vardagsrummet och den är redan uppbokad av äldsta sonen som hans plats framför TV:n. Ja, då behöver jag i och för sig inte oroa mig för att den kommer vara upptagen särskilt ofta och länge. För är det nåt han inte är särskilt förtjust i så är det att sitta still. Undrar vem han ärvt det av?! Men jag uppskattar verkligen när barnen engagerar sig och tycker till om inredningen här hemma!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
12 comments
 1. Åh så fint! Vi slog också till på samma igår – fast den naturfärgade. Ett vitt fårskinn i botten och en gul elefantkudde bakom ryggen och vips – HUR skön som helst :) Heja Storsele!

  1. Hej Lotta! Sitter faktiskt i min just nu samtidigt som jag bloggar och kollar på TV:n. Riktigt skön och tillsammans med en fotpall blev det ännu bättre. Nästan så den får stanna kvar i vardagsrummet istället för att flytta ut i hallen. Heja, heja!

 2. JAG VILL OCKSÅ HA! Men i Linköping verkar de vara slut och jag behöver 2 st. Får hålla utkik och så fort att de har kommit in slår jag till som en blixt, direkt!!
  När får vi se lite fler bilder hemifrån???
  Ps. Nästa vecka bör du gå in i en Coloramabutik och hämta ett färskt ex av vår tidning Mitt Hem som kommer ut vilken dag som helst. Surprise! ;-)

  Kram!

  1. Hejsan Judita!
   Fler bilder kommer snart hoppas jag. Åh, nu blev jag allt nyfiken. Får uppsöka vår Colorama-butik här i Tibro och se om de fått in senaste numret. Surprise låter trevligt! :-) Kram!

 3. Hej
  Jag har följt din blogg i många år och tycker den är jättebra och inspirerande som bara den!
  Jag har en fråga, jag undrar om det är praktiskt med de mörka (svarta) plastmatte golv du haft i dina hus? Jag funderar på något liknande för det är så snyggt men undrar om det är opraktiskt för en barnfamilj?

  Tack för jättebra blogg!!
  Mia

  1. Hej Mia! Vad glad jag blir för dina snälla ord. Tack!!! De mörka golven jag lagt in är Marmoleum Click från Forbo. Ja, jag har faktiskt varit riktigt nöjd, såpass nöjd att jag valde att lägga in samma typ av golv i vårt funkishus. Men den här gången i köket. Som vanligt med mörka golv så syns ju smutsen hyfsat tydligt. Men jag föredrar svarta golv framför vita. Fördelen med Marmoleum Click är att golvet har en lätt marmorering som förvillar lite. Dessutom är de löjligt enkla att göra rent, att lägga och otroligt skönt att gå på. Men svarta golv i allmänhet kan jag inte göra tummen upp för däremot. Var noga med att golvet inte har en alltför matt yta eftersom den är otroligt känslig och visar minsta lilla fläck eller fotavtryck. Hör av dig om du har ytterligare funderingar i ämnet svarta golv!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.