fixa&dona | Mobilbild: Visningslägenhet
3710
single,single-post,postid-3710,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Mobilbild: Visningslägenhet


Den gångna helgen har ägnats åt vila och att bara vara. Extremt välbehövligt efter de senaste veckornas galna jobbrace. Men uj så många roliga uppdrag jag fått äran att göra i höst. Senast ut i raden var en visningslägenhet som invigdes i lördags, lagom till att den stora Möbelhelgen drog igång här i Tibro. Dessutom hade vi fint besök här i “byn” av både Ernst och Mija.
Visningslägenheten i skala 1:1 har inretts med Tibro-producerade möbler och målgruppen var 55-70+.
Bjuder på några glimtar från utsidan. Visningslägenheten är nämligen uppbyggd i ICA:s gamla lokaler och skyltfönstren har använts för att man lätt ska kunna kika in när man passerar. Extra fint är det när kvällen kommer och mörkret lagt sig!

Mobilbild: Hildur Blad

1Kommentar
  • Tina Dalemo
    Posted at 11:29h, 03 oktober Svara

    Grattis till mycket väl genomfört projekt! :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin