fixa&dona | Det tog ett halvår att inse
3866
single,single-post,postid-3866,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Det tog ett halvår att inse

Jag försökte förändra. En flytt kan vara ett ypperligt tillfälle till en annan stil eller åtminstone en liten avstickare mot något annat än hur man inrett tidigare. Jag har kämpat emot länge men nu har jag äntligen insett att grafiskt, svart, vitt och lite grått för att mjuka upp det hela är “jag” och är här för att stanna. Så när jag äntligen “försonats” med detta känner jag mig extremt nöjd med att jag legat lågt med inredning och inköp till vårt hem. Men nu har vi bott in oss och jag har känt in stilen, så nu ska det väl snart kunna bli nån ordning här hemma.
Tre inköp i den svartvita färgskalan har jag trots allt gjort under hösten: en finfin dammsugare i svart och vitt som är så tyst och bra på alla sätt och vis, en trasmatta i gråskala och grafiska svampar som passar både här och där.Foto: Hildur Blad

8 Kommentarer
 • Malin
  Posted at 12:46h, 28 november Svara

  fina saker! Visst är det svårt att avvika från det svart-vit-grå. Inte ens lönt att försöka. :-)

 • fiazoo
  Posted at 15:58h, 28 november Svara

  Att det ska ta sin lilla tid. Men jag har mer och mer gått mot den nertonade färgskalan efter att i stort sett haft varenda färg framme. Det blir så mycket lugnare och tryggare så här. Men du, den där mattan. Var har du hittat den? Den såg allt mysig ut.

 • Hanna
  Posted at 19:25h, 28 november Svara

  Hejsan!
  Vilken fin blogg du har. Jag är här inne varje dag och få massor utav inspiration. De svamparna du dekorerar granen med, varifrån är dem?
  Kram Hanna

 • mammamarie
  Posted at 21:14h, 28 november Svara

  Hejsan!
  Jättekul att läsa om ert nya hus! Vilken jättefin matta det är på bilderna. Var har du hittat den? Har själv letat efter en liknande.

 • Jessica
  Posted at 09:00h, 30 november Svara

  Hej! Åh, vad glad jag blir! Har tyckt de du har gjort har varit jätte snyggt men det går inte att komma ifrån… jag älskar den svart/vit stilen! Har hämtat massa inspiration från dig och nu är du alltså tillbaka igen! Hurra!

 • Hanna - whiterainbow
  Posted at 12:10h, 28 december Svara

  Den svart vita skalan är den snyggaste;-)

  Vilken fin matta, vart har du hittat den?

  God Fortsättning på året!

  • Hildur Blad
   Posted at 13:27h, 01 januari Svara

   Hej Hanna! Mattan har jag köpt på EM möbler. Bra pris dessutom, drygt 800 kr.
   God fortsättning till dig med!

 • Ulrik
  Posted at 16:25h, 03 oktober Svara

  Jag tycker dammsugaren är snygg. Var har du köpt den?

  :-)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin