fixa&dona | Svar och Kivet i olika storlekar
3873
single,single-post,postid-3873,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Svar och Kivet i olika storlekar

Jag fick frågor i föregående inlägg vart jag inhandlat min trasmatta och de svartvita svamparna (finns även i rött/guld). Svaren ser ni här ovan.
Annars roar jag mig just nu med att frossa i svartvita inspirationsbilder och fundera över gardiner och övriga textilier. Det känns som om det är på tiden att få upp nåt mer i fönstren än vita genomsläppliga rullgardiner. Jag kan bara konstatera att jag har hamnat i det ljuvliga Marimekko-“träsket” igen. En mönsterfavorit är den ojämna cirkeln Kivet som igår inhandlades på metervara. Nu ska jag bara bestämma mig för om tyget ska få bli gardinkappor eller kuddar. I förra huset hade jag Kivet som tapet men samma mönster huserar även på kaffemuggen. Gillar när samma mönster kommer tillbaka men i olika storlekar.Foto: Hildur Blad och Hus&Hem

1Kommentar

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin