Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Den ljuvliga doften av utslagna hyaciner mötte oss i dörren när vi ikväll klev innanför dörren till vårt kära funkishus efter att ha tillbringat jul- och annandagen i Lysekil för dagens hockeycup. Det känns i halsen efter en heldag av ivrigt hejande. Och åh så dom spelade. Fortsätter dom spela såhär så kommer det bli ännu roligare (om det nu är möjligt) att följa laget från läktarplats!

Nu stundar några lediga dagar och förhoppningsvis kan det hinnas med ett och annat på hemmaplan innan nästa hockeycup på torsdag. Ja, det är väl ungefär så mitt liv ser ut; inredning och hockey. Jag gillar… mycket!

God fortsättning till er alla!

Foto: Hildur Blad

Total
0
Shares
8 comments
  1. Hej Isabelle,
   Jag har en Canon G11 och en Canon EOS4o0D. Systemkameran kombinerar jag mestadels med mitt fasta 50mm-objektiv, Canon EF50mm 1:1,4 och ett vidvinkelobjektiv Sigma 10-20mm 1:4-5.6.
   Kram på dig!

 1. Härligt med ett besök i Lysekil! Där är jag uppvuxen, har nyss flyttat därifrån pga studier & arbete :-) Dessutom har jag slitit på läktarens plankor under många år, som stort fan till en mycket duktigt bror! Hockey is the shit, hoppas min lille kille börjar om sisådär 6-7 år.

  1. Hej Marielle! För mig var det faktiskt första besöket i Lysekil sedan jag var liten. Kan tänka mig att det är stor skillnad att göra ett besök på sommaren istället för vintern. Vad roligt med en duktig bror! Håller med dig… hockey is the shit! Det är galet roligt!!! Håller tummarna för att din lille kille börjar spela när det är dags!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.