Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

För att det ska bli enkelt när det är dags för tapetsering har jag delat upp mina verktyg i olika lådor. En låda för slipverktygen med skrapor, spacklar, stålborste, slipverktyg, förlängningsskaft och slippapper. Och en låda för tapetseringsverktygen. Perfekt att plocka med sig när jag sticker iväg och tapetserar hos släkt och vänner. Dessutom kan man vara säker på att alla nödvändiga verktyg kommer med.

Lådan med tapetseringsverktyg innehåller roller och bygel till tapetlimmet och en liten pensel. Teleskopskaft. Liten spackelspade. Litet och stort vattenpass. Blyertspenna och sax. Vinkelhake. Brytbladskniv, tapetkniv och favoritverktyget sockelkniven eller “strykjärnet” som jag kallar det, perfekt när man vill få skarpa, fina kanter vid golv och taklister. Tapetverktyg att släta ut tapeterna med, skarvrulle och en liten hink och trasa för att torka bort limrester. Att ha en bestämd plats för alla dessa verktyg underlättar verkligen när det är dags för tapetsering. Jag gillar ordning och reda!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
4 comments
  1. Precis så har jag också. Jag hatar att inte ha ordning på mina prylar. Så himla skönt när man ska ha nått och allt finns på plats.
    Ha en bra vecka.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.