fixa&dona | En kik i lådan med tapetverktyg
4521
single,single-post,postid-4521,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En kik i lådan med tapetverktyg

För att det ska bli enkelt när det är dags för tapetsering har jag delat upp mina verktyg i olika lådor. En låda för slipverktygen med skrapor, spacklar, stålborste, slipverktyg, förlängningsskaft och slippapper. Och en låda för tapetseringsverktygen. Perfekt att plocka med sig när jag sticker iväg och tapetserar hos släkt och vänner. Dessutom kan man vara säker på att alla nödvändiga verktyg kommer med.

Lådan med tapetseringsverktyg innehåller roller och bygel till tapetlimmet och en liten pensel. Teleskopskaft. Liten spackelspade. Litet och stort vattenpass. Blyertspenna och sax. Vinkelhake. Brytbladskniv, tapetkniv och favoritverktyget sockelkniven eller “strykjärnet” som jag kallar det, perfekt när man vill få skarpa, fina kanter vid golv och taklister. Tapetverktyg att släta ut tapeterna med, skarvrulle och en liten hink och trasa för att torka bort limrester. Att ha en bestämd plats för alla dessa verktyg underlättar verkligen när det är dags för tapetsering. Jag gillar ordning och reda!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Susanne
  Posted at 21:52h, 30 april Svara

  Vilket bra tips!

 • Anna
  Posted at 17:31h, 01 maj Svara

  Här var det ordning och reda må jag säga! Ha en fin vecka!

 • Anette
  Posted at 20:51h, 01 maj Svara

  Precis så har jag också. Jag hatar att inte ha ordning på mina prylar. Så himla skönt när man ska ha nått och allt finns på plats.
  Ha en bra vecka.
  Kram

  • Hildur Blad
   Posted at 21:45h, 01 maj Svara

   Hejsan,
   Härligt att höra att det finns fler än jag som vill ha ordning bland verktygen. Visst är det underbart med ordning och reda!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin