fixa&dona | Where the magic happens
4496
single,single-post,postid-4496,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Where the magic happens

Jag försöker stiga utanför min bekvämlighets-zon så ofta det bara går. Dels privat men i första hand yrkesmässigt. Det är genom att utmana mig själv jag känner att jag utvecklas. Och oj så nöjd jag känner mig när jag stiger ut på andra sidan med uppgiften genomförd och några erfarenheter rikare. Det är oftast i dessa situationer som resultatet brukar bli utöver det vanliga.
Just nu känns det som om jag befinner mig utanför den där trygghetszonen mest hela tiden. Men då tröstar jag mig med att belöningen blir desto större när jag har hittat en ny trygghetszon att pausa på ett tag.

Bilder: 01. o2.

4 Kommentarer
  • Emelie
    Posted at 07:18h, 24 april Svara

    Visst är det så! Man tror att man är galen ibland, men det är ju så skönt och givande så fort man har lyckats! Vore roligt att ses snart förresten :) Kram Emelie

    • Hildur Blad
      Posted at 08:12h, 24 april Svara

      Hej där Emelie! Ja, men det är galenskaperna som kan leda till det oväntade och bästa resultatet. Absolut… vi slår till på en träff. Snart! :-) Hörs på telefon! Kram

  • Maria
    Posted at 08:38h, 24 april Svara

    Det är svårt med trygghetszonen, men när man gjort det så vågar man så mycket mer och lär sig en massa bra saker!

    Jag har taggat dig, du får gärna svara på frågorna: http://www.tioitolv.se/blogg/?p=1164

  • Christy
    Posted at 17:14h, 24 april Svara

    So inspiring!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin