fixa&dona | Worklamp och Råskog
4480
single,single-post,postid-4480,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Worklamp och Råskog

Mellan dagens besök på återvinningen och renoverande hos svärmor blev det ett sväng till färgaffären för att hämta golvet jag beställt åt henne. Jag passade dessutom på att uppdatera mig på tapetutbudet och det finns onekligen en massa fint i väldigt varierande stilar. Men vad jag kunde konstatera vid en snabb genombläddring av ett stort antal kollektioner är att det är blåa toner som är på tapeten just nu.
Själv kände jag mig i stort behov av en färgklick i vårt hem så jag fick med mig en provburk med en härligt gulgrön kulör, nästan neonfärgad hem. Nu ska jag bara försöka hitta tiden att greppa penseln och måla lite.

En glimt av rullvagnen jag roade mig med att skruva ihop igårkväll. Den har inte hunnit fyllas med något än, men det kommer. En sak i taget… Senaste lampinköpet är Worklamp från Design House Stockholm som funnits på vill-ha listan bra länge. Men med ett rejält presentkort på fickan så slog jag äntligen till. Gillar!Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

1Kommentar

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin