fixa&dona | En djupdykning bland verktygen
4530
single,single-post,postid-4530,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En djupdykning bland verktygen

När jag ändå är igång så är det väl lika bra att fortsätta med min djupdykning bland tapetverktygen. Ett favoritverktyg som jag helst inte vill vara utan är mitt korta förlängningsskaft (längd 43-60 cm). Perfekt när man ska rolla på tapetlimmet och takhöjden inte är över det normala 2,4 meter. Med tanke på att det är kortare än de vanliga förlängningsskaften så är det betydligt mer lätthanterligt både vid användning och när det ska tas med någonstans. Ett litet extra plus är de små “taggarna” som hakar i hålen i skaftet på rollerbygeln och som gör att bygeln sitter fast ordentligt på förlängningsskaftet. Kanske kan jag uppfattas smått galen med mitt intresse för verktyg. Men är det något som gör skillnad när det är dags för renovering så är det att ha bra verktyg till sin hjälp!

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin