Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Man har sett dom ta plats i de offentlig miljöerna under de senaste åren. Soffor och fåtöljer med hög rygg och höga armstöd. Mycket välbehövliga i dagens öppna kontorslandskap för att skapa rum i rummet men även för att inverka positivt på ljudmiljön. Nu har IKEA tagit fram en egen soffmodell med hög rygg och höga armstöd som fått namnet SÖDERHAMN. Inte riktigt lika hög rygg som sofforna för offentlig miljö. Men ändå tillräckligt för att kunna skapa sin egen lilla myshörna. Intressant att se hur företeelser från offentlig miljö flyttar in i de privata hemmen

Pressbild ikea.se/livethemma
Foto: Patric Johansson

Total
0
Shares
3 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.