fixa&dona | Sovrum: rören ställer till det
4572
single,single-post,postid-4572,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Sovrum: rören ställer till det

Ja, om det var någon som inbillade sig att jag var klar med renoveringen av vårt blivande sovrum i källaren så kan ni sluta med det omedelbart. Jag körde liksom fast redan på rören. Insåg att jag var tvungen att skrapa bort gipset som var surrat runt rören och det har onekligen tagit sin tid. Nu har jag fått bort det mesta och håller på att slipa rören metallrena. Sen ska jag spaymåla dom med rostskyddande grundfärg och därefter ska den vita sprayburken fram. Ja, de där rören ställde onekligen till det. Massa onödiga skarvar i gipsskivorna i tak och väggar och dessutom kommer det inte bli helt enkelt att komma åt och spackla, slipa och måla. Men, men… nu ska det göras ordentligt och då får det helt enkelt ta sin tid.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Terese
  Posted at 20:20h, 13 maj Svara

  Ja men jisses… lika bra att det är bra gjort! Tänk att ångra sig när man lägger sig där och ska sova första kvällen! Nää.. gör det i er takt.. jag väntar med spänning!

 • vita_margarita
  Posted at 09:18h, 14 maj Svara

  Vore det inte enklare att bygga in rören? …fast du kanske vill göra en feature av dem?

  • Hildur - fixaodona
   Posted at 12:46h, 14 maj Svara

   Hallå! Jo, jag hade gärna byggt in dom och det var också planen från början. Men tyvärr går de en bit nedanför fönstret och i och med att takhöjden bara är drygt 2 meter så känns det som om en “låda”/inbyggnad skulle ta alldeles för mycket ljus och bli för klumpig, i synnerhet vid fönstret.

 • Sofia - Sofias Inredning
  Posted at 20:01h, 14 maj Svara

  Usch, vilket otacksamt arbete :( Men det blir säkert bra när det är klart! :)

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin