fixa&dona | Randig helg
4698
single,single-post,postid-4698,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Randig helg

Midsommarhelgen tillbringade familjen i Kalmar där vi förenade nytta med nöje. För lagom till ledigheten körde igång fick makens bror och sambo nycklarna till sitt nybyggda hus och vi hjälpte dom igång. Jag hjälpte till med spackling och tapetsering och maken assisterade med golvläggning och förberedelse inför inkoppling av kaminen. I vardagsrummet satte jag upp en randig tapet från Midbec ur kollektionen Vanity Fair. Den vita randen har en metallicyta och den svarta är lite “svampig” i sin kvalitet vilket bidrar till att skapa en matt yta. Kanske inte låter som en snygg kombination, men det blev en riktigt effektfull kontrast som ger en exklusiv känsla. Gillar!Foto: Hildur Blad och Anna K/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Johanna
  Posted at 00:23h, 25 juni Svara

  Hej! Vi ska strax tapetsera vårat sovrum med en härlig fondvägg och det skulle vara jätte kul att få se ett “klipp” eller ett vanligt inlägg om vad man ska tänka på när man spacklar och tapetserar. Vi har aldrig tapetserat förut och har köpt easy up tapeter. Kapar man upp längderna först eller “rullar” man ut tapeten direkt på väggen som det ser ut som att du gör på bilden.

  Med vänlig hälsning, Johanna och Joakim

 • Emma
  Posted at 21:15h, 26 juni Svara

  De där ränderna e riktigt snygga:) Låter som ni haft en skön midsommarhelg! Ha det bra, kramar emma

 • Elina Snell
  Posted at 00:17h, 07 juli Svara

  Gud vad snyggt! Har nyligen tapetserat med samma tapet i mina hallar fast jag la tapeten horisontellt. Den är väldigt fin!
  Roligt med svart/vitt tycker jag så man kan byta lite med färgdetaljerna.
  Lycka till med dina projekt :)

 • Frida
  Posted at 21:34h, 10 juli Svara

  Åh den tapeten är så fantastiskt fin. Använde den på Scandic och det gjorde hela rummet.

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin