fixa&dona | En hög med stenar
4815
single,single-post,postid-4815,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

En hög med stenar

Med två dagar iväg på jobb i Göteborg och en familj som fortfarande har semester så hinner det hända både det ena och andra på hemmaplan. Medan jag var iväg så passade maken visst på att låna hem en bilmaskin, så nu är den svängda och väldigt lutande muren vid garagenedfarten snart ett minne blott. Jag har inte alls hunnit fundera över vad vi ska hitta på där istället, men än har vi tid på oss. Först ska det dräneras.

Garagedörrarna målade jag i samma kulör som sockeln, för att de skulle smälta in och dra så lite uppmärksamhet som möjligt till sig. Nu när det mesta är färdigmålat på vårt hus längtar jag ännu mer efter fönsterbytet. Bort med bruna, illa medgångna fönster och in med vita, täta fönster som kommer göra stor skillnad i vinter.

Ja, ni måste såklart få en före-bild också. Såhär såg huset ut när vi fick tillträde för lite mer än ett år sedan. Inte vackert precis, men det går åt rätt håll.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

4 Kommentarer
 • Sara-Little miss fix it
  Posted at 07:50h, 17 augusti Svara

  Åh så fint det blir, längtar tills jag och den vilda bebin tar och hälsar på! ( och vad är det förresten för dag?! ;)…) Stooooor bamsekram

  • Hildur Blad
   Posted at 22:42h, 19 augusti Svara

   Hallå där LMFI! Ni är varmt välkomna!!! Nu kan jag till och med slå på stort med ett eget rum till dig och vilda bebin! ;-) Ååå man tackar! Stoor kram!

 • Prralin
  Posted at 07:56h, 17 augusti Svara

  Länge sen jag kommenterade nu, men det är så roligt att följa er renoveringsresa. Ser fram emot att se det färdiga resultatet så småningom!

  • Hildur Blad
   Posted at 22:45h, 19 augusti Svara

   Å så roligt att du gillar att följa vår renoveringsresa. Det tar onekligen sin tid, men det är galet roligt att sakta men säkert jobba sig mig det “färdiga” resultatet, att få till det sådär som man har drömt och planerat!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin