fixa&dona | Ordning i en plastbox
4830
single,single-post,postid-4830,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ordning i en plastbox

Jag har tillbringat de senaste dagarna på resande fot med jobbet, men nu är jag hemma igen. Efter några dagar på vift finns det inget så avkopplande som att ha tiden till att rensa lite här hemma. Idag plockade jag fram de små plastboxarna med flyttbara avdelare som jag inhandlade på Muji/Åhléns för några veckor sedan. Tidigare har jag haft mina örhängen liggande i en låda huller om buller och jag har irriterat mig över kaoset varenda morgon. Men nu är det ordning och reda och kaoset ett minne blott. Underbart!Foto: Hildur Blad/fixaodona

Inga kommentarer

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin