Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

Ja just det… Jag har ju inte visat vilka stolar som till sist fick göra vårt nyinköpta bord sällskap ute i trädgården. Efter att ha sett över marknaden efter underhållsfria stolar i vitt och provsuttit ett antal så var jag tillbaka på IKEA igen. Valet föll på Högsten. Där sitter vi skönt! Synd bara att vädret inte direkt visat sig från sin bästa sida denna sommar. Det har varit dåligt med utomhushäng i trädgården och kvällstid så har myggorna varit överallt. Nåväl, det kommer väl en sommar till. En sommar då vi byggt oss en altan! Men nu är det dräneringsdags.Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.