fixa&dona | Kuddar på hög
4902
single,single-post,postid-4902,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Kuddar på hög

Jag måste erkänna att jag aldrig varit särskilt förtjust i kuddar, jag blir mest stressad över att hitta dom slängda åt både höger och vänster i soffan. Men jag har insett att så länge jag mixar kuddar i den svartvita färgskalan så fixar jag kaoset utan problem! Jag har försökt ett oräkneligt antal gånger att addera något mer färgglatt, men nej, efter nån dag eller två åker de färgglada kuddarna in i garderoben igen. Så nu har jag gett upp. Nu blir det gråskala rakt över. Istället fokuserar jag på glans, mönster och struktur. Dags att ge sig ut på jakt efter något mjukt och luddigt.

Foto: Hildur Blad/fixaodona.se

5 Kommentarer
 • Alexandra
  Posted at 14:07h, 19 september Svara

  Kuddarna på bilden är ju så snygga!! har också svårt när det är för mycket färg på kuddarna.Men det är mysigt med en massa kuddar i soffan.Och det är klart,ett jobb at piffa upp dem efter att ungarna har suttit i soffan.Alexandra

 • Cissela_c
  Posted at 20:11h, 20 september Svara

  Fina kuddar! De två översta kommer väl från IKEA? De andra varifrån?

  • Hildur Blad
   Posted at 22:07h, 20 september Svara

   Hej! Helt korrekt, de två översta är från IKEA. Kudde nr 3 från Hemtex och kudde nr 4 från AfroArt.

 • indianmarknad.se
  Posted at 12:37h, 30 september Svara

  Gillar mönstret på kuddarna

 • Erica
  Posted at 17:41h, 02 oktober Svara

  så snygga kuddar!, de två överta har jag!

Skriv en kommentar

Page optimized by WP Minify WordPress Plugin