Hej och välkommen!
fixa&dona är en digital verktygslåda för dig som gillar inredning! Här får du verktyg att koppla ihop hjärna, hjärta & hand för att skapa ett hem och tillvaro som får dig att må bra och utvecklas till ditt allra bästa jag. Att se livet i färg helt enkelt! fixa&dona grundades november 2006 av mig, Hildur Blad. Jag är inredare och färgsättare och skriver om inredning, organiserande och personlig utveckling. Välkommen!

En av mina bokfavoriter är VAR DAGS FEST. Bilderna är heeelt underbara och tål att studeras noga, många gånger. Det är “en bok om konsten att gilla veckans alla små dagar”. Här hittar du ett gäng inspirerande, fina och roliga dukningar med tillhörande recept och får hjälp på traven i hur man med enkla medel gör veckans alla dagar till en fest.

Inredare Caroline Andersson och Sofie Lawette, foto Oscar Falck, text Stina Holmberg och art director Helena RadeliusFoto: Hildur Blad/fixaodona.se

Total
0
Shares
3 comments
  1. Åh den såg riktigt läcker ut!

    Jag är så svag för fina böcker att det är direkt oansvarigt av mig att ens klicka mig in på ett sånt här inlägg, ha-begäret har vaknat :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.